Trots! Hypotheken

Wist u dat u ook voor hypotheekadvies en bemiddeling in onze winkel terecht kan? Wij delen de winkelruimte met Dennis Glas van Trots! Hypotheken. Onafhankelijk advies en bemiddeling bij vele hypotheekverstrekkers, eenvoudig alles onder één dak te realiseren.

Hypotheekvormen

In samenwerking met Trots! Hypotheken bieden wij meerdere hypotheekvormen aan zoals, lineaire - , annuïteiten - en levenhypotheek. Informeer naar de mogelijkheden bij ons op kantoor of kijk op de website van Trots! Hypotheken voor alle beschikbare hypotheekvormen.

neem contact op

Hypotheek vormen

Arie Bleeker Verzekeringen biedt i.s.m. Trots! hypotheken verschillende hypotheken aan.

Banksparen

Lineaire hypotheek

Bij de lineaire hypotheek lost u iedere maand een vast deel van de lening af. De rente wordt steeds berekend over het nog niet afgeloste deel van de hypotheek en daalt dus.
Lijfrentes

Annuiteiten hypotheek

Bij de annuïteitenhypotheek lost u iedere maand een deel van de lening af. Dit is geen vast bedrag. Aan het begin van de looptijd lost u weinig af en betaalt u veel rente; aan het eind van de looptijd lost u meer af en betaalt u minder rente.
Sparen

Beleggingshypotheek

Ook bij de beleggingshypotheek is het belastingvoordeel maximaal. De beleggingshypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije lening en beleggen.