Levensverzekering

Levensverzekering

Heeft u enig idee hoe het er bij u uitziet als u of uw partner komt te overlijden? Heeft u dit weleens laten nakijken? Op basis van uw persoonlijke gegevens kunnen wij u een advies op maat bieden. Dit is niet altijd een verzekering. Maar als u ervoor kiest om een verzekering af te sluiten kunnen wij u de volgende dekkingen bieden:

- Overlijdensrisico;
- Uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat de kosten van een begrafenis of crematie betaald kunnen worden, zodat nabestaanden in tijden van rouw daar geen zorgen over hoeven te hebben. Omdat begrafenissen en crematies een steeds persoonlijker karakter krijgen, blinkt onze uitvaartverzekering uit in eenvoud. Die keert geld uit na een overlijden, zodat de uitvaart net zo persoonlijk kan worden gemaakt als het leven is geweest. U bepaalt dus hoe de uitvaart eruit moet zien en kiest daar het bedrag bij dat u wilt verzekeren.

neem contact op

particuliere verzekeringen

Voor een persoonlijk advies en de juiste verzekering voor uw situatie kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag bij ons op kantoor in Warmenhuizen.

Woonhuisverzekering

Motorrijtuigenverzekering

Heb je een auto, bromfiets of bestelauto? Wij werken samen met alle verzekeraars van Nederland!
Ongevallenverzekering

Aansprakelijkheid

Richt u schade aan bij iemand anders? Of heeft u een conflict op uw werk? Als dit soort zaken spelen kunnen wij u helpen.
Aansprakelijkheid

Brandverzekeringen

Heb je een woning of heb je kostbare spullen? Wij kunnen de beste oplossing voor je vinden.
Zorgverzekering

Recreatieverzekering

Heeft u een caravan? Of gaat u een stukje varen met uw eigen boot? Dan heeft u vaak advies op maat nodig om risico’s af te dekken.
Rechtsbijstandsverzekering

Reis/annuleringsverzekering

Gaat u in een jaar 2 weken of meer op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering een goed idee.
Levensverzekering

Levensverzekering

Heeft u enig idee hoe het er bij u uitziet als u of uw partner komt te overlijden? Heeft u dit weleens laten nakijken?